Do you feel truly connected?

Couples Workshop

Ben je klaar om de volgende stap in jouw relatie te zetten? Kan jouw relatie een boost gebruiken? Wil je echte connectie ervaren en verder met de workshops van Rich & Yvonne? 

Op 12 en 13 september 2020 zullen Rich & Yvonne digitaal de Couples Workshop verzorgen. Tijdens deze workshop zal je de tools aangereikt krijgen om de relatie van je dromen te creëren en/of om de relatie en het vertrouwen wat je al hebt nog verder te verdiepen. Rich & Yvonne zullen hun beste ideeën en tools delen waardoor zij al ruim 30 jaar beste vrienden zijn en een relatie hebben opgebouwd vol liefde, kwetsbaarheid en vertrouwen. Deze leuke, inspirerende en ervaringsgerichte workshop is speciaal ontworpen om een licht te schijnen op de huidige staat en kwaliteit van je relatie, en je de praktische tools en support aan te bieden om je connectie als koppel nog verder te laten groeien. Geef je relatie het cadeau van tijd voor elkaar, intimiteit en de aandacht die het echt verdient. Zijn jullie klaar om de magie van Rich & Yvonne te leren kennen en te gebruiken voor jullie relatie?

Na een lange tijd is deze workshop weer terug van weggeweest. Geef jezelf en je partner het cadeau van een weekend samen om te leren, te vertrouwen en de liefde te voelen door twee middagen in de inspirerende tools van Rich & Yvonne te duiken. We raden je aan een weekend met zijn tweeën in te plannen en echt de tijd voor elkaar te nemen, ook buiten de workshop om. Dit is een cadeau van jullie aan elkaar, in dat moment en op langere termijn.

Wanneer deel te nemen?

 • Als je de communicatie en samenwerking binnen je relatie wilt verbeteren.
 • Als je de liefdesstrategieën van jezelf en je partner wilt ontdekken.
 • Als je tools en begeleiding wilt ontvangen bij het creëren van meer tijd voor elkaar in je dagelijks leven.
 • Als je meer plezier en energie in je relatie wilt ervaren.
 • Als je samen een visie wilt ontwikkelen voor jullie relatie. 
 • Als je momenten van conflict wilt leren omzetten in momenten van connectie.
 • Als je de magie van een relatie als die van Rich & Yvonne zelf wilt ervaren.

Indien een of meerdere dingen van bovenstaande lijst op jullie van toepassing is, dan is dit de workshop voor jullie!

Praktische informatie

 • Data workshopdagen : 12-13 september 2020 – 14:00-19:00 uur
 • Early Bird investering per koppel: 149 euro – geldig bij aanmelding voor 10-08-2020
 • Reguliere investering per koppel: 179 euro 
 • Locatie: online via Zoom 

Engels spreken is niet noodzakelijk, de voertaal voor de (Nederlandse) deelnemers is Nederlands. Rich & Yvonne spreken Engels en indien gewenst kan er een vertaling voor je geregeld worden. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Geïnteresseerd in de andere workshops en wanneer deze plaatsvinden? Check dan het kopje Workshops.