Why Have You Come to Earth?

Why Have You Come to Earth Workshop

Ben je klaar om de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling te zetten? Wil je verder met de workshops van Rich & Yvonne om jouw true life purpose te ontdekken en hierop actie te gaan ondernemen? Wil je het antwoord weten op de vraag: Why Have I Come to Earth?

Van 3-10 augustus 2020 in Californië (USA) en van 16-23 november 2020 in Mander (Nederland) zullen Rich & Yvonne weer een Why Have You Come To Earth Workshop (WHYCTE) geven. Tijdens deze workshop krijg je acht dagen lang de kans om je onder te laten dompelen in een workshop gefocust op jou, jouw schaduwkanten, de dingen die je wilt loslaten, emotionele release, nieuwe krachten ontdekken, in je licht gaan staan, en het ontdekken van jouw passie en true life purpose. Rich & Yvonne zullen je meenemen op een reis van drie maanden die start met deze 8-daagse workshop om niet alleen je passie en true life purpose te ontdekken, maar hier ook echt actie op te gaan ondernemen. Met verschillende inspirerende, door patronen heen brekende en ervaringsgerichte activiteiten, zul je gedurende de workshop steeds meer in je kracht gaan staan en er steeds meer achter komen ‘Why You Have Come to Earth’.  

Na de 8-daagse workshop, waarbij we met zijn allen op dezelfde locatie verblijven, ga je zelfstandig met een project aan de slag omtrent jouw true life purpose. In de maanden die volgen zullen we twee maandelijkse online sessies hebben, waarbij we reconnecten met elkaar, IYRKM’s delen en kijken waar we elkaar kunnen ondersteunen bij onze projecten. Daar bovenop krijg je in deze periode ook nog een een-op-een online sessie van een uur met Rich of Yvonne om persoonlijk coaching te ontvangen voor jezelf, je project of wat er voor jou op dat moment speelt.

Na twee impactvolle WHYCTE workshops in België, drie WHYCTE workshops in Californië, is recent met succes de eerste WHYCTE workshop in Nederland georganiseerd. Daarom bestaat voor toekomstige deelnemers nu de keuze; compleet uit je bubbel naar het mooie Amerika, of lekker dicht bij huis blijven, op een luxere locatie in Nederland. Wanneer je kiest voor Amerika, zul je verblijven bij Rich & Yvonne thuis, in een soort van kampeersetting (denk aan een matras op de grond of een tentje in de tuin), waar we ongeveer 15 slaapplaatsen zullen creëren. Daartegenover staat het mooie weer, en het helemaal in een bubbel zitten, weg van huis, een groep met verschillende nationaliteiten en de mogelijkheid na afloop van de workshop je trip nog wat te verlengen en een stukje prachtig USA te bekijken. Kies je voor Nederland, dan kies je voor een kortere periode weg van huis, in een luxere omgeving. Je slaapt met 2-4 mensen op een kamer met eigen sanitair in een verbouwde boerderij met genoeg ruimte om je eigen plekje op te zoeken, in het mooie boerenlandschap van Twente. Het is dus maar helemaal waar jouw voorkeur ligt.

Dus wil jij verder met de workshops van Rich & Yvonne, ben je klaar voor de volgende stap en wil je dat komende zomer in Nederland of Amerika doen? Geef je dan nu op!

Wanneer deel te nemen?

  • Als je je true life purpose en passie wilt ontdekken.
  • Als je je leiderschapskwaliteiten wilt vergroten.
  • Als je tools en begeleiding wilt ontvangen bij het opzetten van een project.
  • Als je geïnteresseerd bent in ‘emotional intelligence training’ en ‘emotional release work’.
  • Als je op zoek bent naar manieren om om te gaan met gebeurtenissen uit het verleden en vrijheid wilt ervaren door het doorbreken van beperkende gedachten en patronen.
  • Als je de ondersteuning van een hechte groep wilt ervaren, zowel binnen als buiten de workshop.
  • Als je wilt ervaren hoe krachtig het is iets voor anderen te doen door ‘in service’ te zijn en ‘act of changes’ te doen.
  • Als je tools wilt leren om je samenwerking te verbeteren en meer verbinding te ervaren in je relaties en omgeving.

Indien een of meerdere dingen van bovenstaande lijst op jou van toepassing is, dan is dit de workshop voor jou!

Praktische informatie

  • Data workshopdagen NL: November 2021 – exacte data te plannen na Covid-19 periode.
  • Investering particuliere/zakelijke deelnemer NL: 1995 euro (incl. btw)
  • Locatie NL: De Manderhoeve, Mander, Twente
  • Data workshopdagen USA: Zomer 2021 – exacte data te plannen na Covid-19 periode.
  • Investering particuliere/zakelijke deelnemer USA: 1500 euro (incl. btw)
  • Locatie USA: Martinez, California (Bij Rich & Yvonne thuis)

Engels spreken is niet noodzakelijk, de voertaal voor de (Nederlandse) deelnemers is Nederlands, ook als je ervoor kiest naar Amerika te gaan (er wordt dan vertaling voor je geregeld). Rich & Yvonne spreken Engels en indien gewenst en mogelijk kan er daarvoor ook een vertaling voor je geregeld worden. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Geïnteresseerd in de andere workshops geproduceerd door Awacon en wanneer deze plaatsvinden? Check dan het kopje Workshops.