Webshop

Welkom in onze geïmproviseerde webshop!

Vanwege onze tijdelijke t-shirtactie hebben wij hieronder de mogelijkheid gecreëerd om de nieuwste Be The Change T-shirts te bestellen. Wil jij iets doen voor anderen in deze Corona-periode en daarnaast de Be The Change Movement steunen? Dan is dit je kans! Voor 22,75 euro (inclusief verzenden) heb jij een origineel Be The Change shirt en steun jij ons Act of Change fonds en het Oranjefonds. Van elk verkocht product gaat 4 euro naar het Act of Change fonds en 4 euro naar het Oranjefonds.

Het Act of Change fonds is een recent (2019) opgericht fonds wat het voor minder bedeelden mogelijk maakt om deel te nemen aan onze workshop en trainingen. Daarnaast wordt dit fonds gebruikt om de Be The Change Movement te ondersteunen in de Corona-periode, zodat ook na deze periode we de officiële workshops en trainingen van onze Amerikaanse oprichters in Nederland kunnen blijven aanbieden.

Daarnaast steun je met je aankoop het Oranjefonds. Zij steunen ieder jaar duizenden sociale projecten die mensen met elkaar verbinden met geld, tijd, kennis en aandacht. Tijdens de Corona-periode geven zij extra hulp aan dak- en thuislozen, ondersteunen ze ouderen die het huis niet uit kunnen, geven ze hulp aan kwetsbare families bij het schoolwerk van hun kinderen en ondersteunen ze de lokale voedselbanken. Allemaal sociale initiatieven om ook tijdens deze Corona-periode met elkaar in contact te blijven staan. Aangezien dit past bij onze visie en missie, hebben wij daarom besloten een deel van de opbrengst aan hen te doneren.

Dus wil jij een gaaf Be The Change Shirt hebben en tegelijkertijd twee ontzettend mooie fondsen steunen? Dan is dit je kans! Doe mee aan deze uitnodiging tot een Act of Change!

Hieronder zie je de verschillende T-shirts die we aanbieden, ieder voor 22,75 euro inclusief verzendkosten. Als je nog verder naar onderen scrollt, verschijnt vanzelf de mogelijkheid om T-shirts te bestellen.

Be The Change Shirt Blauw - 22,75 euro
Be The Change Shirt Grijs - 22,75 euro
Be The Change Shirt Wit - 22,75 euro
Be The Change Shirt Zwart - 22,75 euro

Producten Bestellen

Hieronder kun je de verschillende producten bestellen. Vul je gegevens in, geef aan welk product in welke maat en of het een dames- of herenmodel je wilt en voeg eventueel een bericht/opmerking toe. Indien je meerdere producten tegelijkertijd wilt bestellen, vragen wij je één product aan te klikken en vervolgens de gehele bestelling te specificeren in de daarvoor aangewezen balk. Binnen een tot twee werkdagen ontvang je een bevestigingsmail met een betaalinstructie.  Na betaling gaan wij over tot productie. Zodra het product gereed is voor verzending, ontvang je nog een mail. Afhankelijk van de postbezorging heb je het T-shirt dan binnen enkele dagen in huis. We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling. Heb je vragen of opmerkingen, gebruik dan het contactformulier onder het kopje Contact.Dhr.Mevr.