Webshop

Welkom in onze webshop!

Het boek en de planner van Rich & Yvonne kunnen via deze pagina besteld worden. Zie hieronder voor meer informatie over zowel het boek als de planner.

Kosten

  • Prijs Boek: €19,95 excl. verzendkosten.
  • Prijs Planner: €29,95 incl. verzendkosten.
  • Prijs Combideal: €49,95 incl. verzendkosten.
Nieuw Boek - Rich & Yvonne

Het nieuwe boek van Rich & Yvonne genaamd: ‘The Tools You Most Needed … But Never Learned In School’ is eind vorig jaar uitgekomen. Dit boek vormt jouw gids voor persoonlijke ontwikkeling en de connectie tussen hoofd en hart, en zal daarnaast je passie voor het maken van een verschil in de wereld nog verder aanwakkeren. Centraal in dit boek staat je eigen Toolbox For Life, welke gevuld is met bewust of onbewust meegekregen tools, waarvan je kunt overwegen of je deze wilt blijven gebruiken in je dagelijkse leven. In het boek worden de 10 meest inspirerende tools van Rich & Yvonne besproken, waarna je uitgedaagd wordt om ze op te nemen in je eigen toolbox door een aantal challenges naar je dagelijkse leven te brengen. Op deze manier kun je je eigen Be the Change routine creëren. Dit alles wordt ingeleid door persoonlijke verhalen en levenslessen van Rich en Yvonne. Het is dé manier om de Change te zijn op jouw manier, het Be the Change gedachtegoed buiten de workshops om in je leven vast te houden en een verschil te maken voor de mensen om je heen. Ben jij klaar voor een change? Bestel dan nu hieronder!

Prijs Boek: €19.95 excl. verzendkosten

Tool Chapter - IYRKM
Live It! - IYRKM
Challenge - IYRKM
Nieuwe Planner 2021 - Rich & Yvonne

De Be the Change Planner voor 2021 geeft je de mogelijkheid alle tools die je in workshops hebt geleerd echt te kunnen integreren in je dagelijks leven. Deze planner is geen reguliere planner of agenda, het sluit naadloos aan op het nieuwe boek van Rich en Yvonne en de belangrijkste lessen die zij in hun workshops delen. Ook worden in deze planner de 10 belangrijkste tools van Rich & Yvonne uitgelegd, waarna je via challenges wordt uitgedaagd deze naar je dagelijks leven te brengen. Dit doe je door je eigen Be the Change routine te creëren die je vervolgens letterlijk met je dagelijkse afspraken en interacties kunt integreren door het agenda gedeelte van de planner te gebruiken. Verder bevat deze planner wekelijke en maandelijkse reflectiemomenten en staat hij vol met ideeën om je te inspireren elke dag tenminste een Act of Change te doen. COVID-19 of niet, jij kunt het verschil maken voor een jezelf en een ander!

Inclusief:

  • Inspirerende quotes
  • Jaaroverzicht & Feestdagen 2021
  • Space of infinite possibility (voor to do’s, boodschappenlijstje, creatieve ideeën)
  • Wekelijkse reflectievragen
  • Maandelijkse Check-in momenten
  • Act of change ideeën
  • Jaaroverzicht 2022

Ben je klaar om je eigen leven te veranderen en de Change te zijn die we, zeker in deze tijd, zo ontzettend hard nodig hebben? Dan is dit je kans om ons gedachtegoed nog meer naar je dagelijks leven te brengen. Nu met extra korting en gratis verzonden! Bestel dus snel hieronder!

Prijs Planner: €29.95 incl. verzendkosten

Prijs Combideal (boek & planner): €49.95 incl. verzendkosten

Your Toolbox For Life
Fill Your Toolbox With Tools
Weekly Overview - Agenda

Producten Bestellen

Hieronder kun je het boek, de planner en de combideal bestellen. Vul je gegevens in, geef aan welk product je wilt bestellen en voeg eventueel een bericht/opmerking toe. Indien je meerdere producten tegelijkertijd wilt bestellen, vragen wij je één product aan te klikken en vervolgens de gehele bestelling te specificeren in de daarvoor aangewezen balk. Vervolgens ontvang je zo snel mogelijk een bevestigingsmail met een factuur en een betaalinstructie. Verzendkosten voor 1 of 2 items bedraagt binnen Nederland 4,50 euro. Bij meer dan 2 items worden de verzendkosten 6,75 euro. Deze kosten worden enkel gerekend bij producten die een prijs weergeven excl. verzendkosten.

We proberen onze producten altijd zo snel mogelijk na betaling te verzenden. We verwachten dat je de producten dan binnen enkele werkdagen in huis zult hebben (mede afhankelijk van PostNL).  We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling. Heb je vragen of opmerkingen, gebruik dan het contactformulier onder het kopje Contact.Dhr.Mevr.