Online is where we meet...

Online Content

Welkom bij onze online content!

Hier vind je onze online toolbox, aankondigingen voor digitale Circles of Change, gedeelde Acts of Change ter inspiratie en informatie over digitale workshops en trainingen, waar we nu hard mee aan de slag zijn achter de schermen. Elke week zal er een nieuwe tool voor de toolbox beschikbaar en elke paar weken zullen we een digitale Circle of Change houden.

Wat kan jij zelf doen? Stuur zelf je Acts of Change in via ons e-mailadres bethechangenl@gmail.com. Extra leuk natuurlijk om dat in een origineel Be The Change T-shirt te doen, die je nu kunt bestellen in onze webshop, en waarmee je ook nog een goed doel steunt! Daarnaast kan je op Facebook nu een kader downloaden en over je profielfoto zetten om te laten zien dat je de Be The Change Movement bent gejoined. Ga naar je eigen Facebook pagina, klik op je profielfoto bewerken en kies ‘kader toevoegen’. Zoek daar naar ‘Be The Change’ en voeg het kader toe aan je profielfoto.

Meer informatie over digitale workshops en trainingen volgt zo snel mogelijk, zowel op de website als in de nieuwsbrief. Nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op en geef aan dat je graag de nieuwsbrief zou willen ontvangen.

Online Toolbox

Een van de belangrijkste doelen van de Be The Change Movement is het geven van life tools die je elke dag kunt gebruiken. In onze workshops werken we daarom met een toolbox. Een plek in onze gedachten waar we al onze tools die we leren een plek geven en reflecteren op welke tools we wel en niet willen gebruiken. De tools die je niet meer wilt gebruiken, haal je uit je toolbox, nieuw geleerde dingen die je wilt gebruiken, stop je er juist in. 

In onze online toolbox geven we je elke week een tool cadeau die je in je eigen toolbox kunt stoppen. Ook dagen we je uit na te denken over welke tool je eruit wilt halen.

In onze eerste week geeft een van onze oprichters, Yvonne St. John – Dutra, een introductie over de toolbox en een voorbeeld van een tool die zij elke dag gebruikt: het doen van Acts of Change.

Denk na over jouw eigen toolbox en laat ons weten welke tool je gebruikt en/of welke tool je juist uit je toolbox hebt gehaald. Laten we elkaar inspireren en kennis en tools met elkaar delen.

Heb jij een goede tool die je met anderen wilt delen? Neem er dan een korte video over op (max. 2 min) en stuur deze naar ons via onze Facebook pagina of via bethechangenl@gmail.com. We zijn benieuwd!

 

Digitale Circles of Change

Een van de doelen van de Be The Change Movement is in verbinding blijven, zeker in de huidige tijd. Daarom hebben wij naast onze workshops en trainingen op meerdere plekken in het land regelmatig Circles of Change waar leden van de Movement bij elkaar komen om hun verhaal en life tools te delen. In het huidige Corona tijdperk is dit helaas niet mogelijk, maar niet getreurd! Met enige regelmaat zullen wij digitale Circles of Change houden, waarvan de eerste inmiddels gepland is met onze oprichters uit Amerika: Rich & Yvonne Dutra – St. John. Zij zullen tijdens deze speciale digitale Circle of Change de leiding hebben en hun ervaring en life tools gebruiken om de groep te begeleiden.

De Circle of Change met Rich & Yvonne zal zijn op zondag 3 mei van 19:00 – 21:00 uur.

Voor deze digitale Circle of Change zijn slechts 15 plekken beschikbaar, geef je daarom snel op via ons contactformulier. Geef aan dat bet gaat om de Circle of Change met Rich & Yvonne en dat je je daarvoor graag inschrijft. We zullen het first come first serve principe gebruiken. Bij een groot animo zal de Circle of Change op korte termijn herhaald worden.

Wees erbij! Deel je gevoel, wat zouden wij van je weten als we je echt zouden kennen?